PANKO

PANKO

Geleneksel bir Çin lezzeti olan Esma Ana Panko Ekmek Kırıntısı, çıtır çıtır lezzetiyle Ev dışı tüketim tedarikçilerin de yer alıyor. Altın sarısı rengi ile genellikle schnitzel gibi et yemeklerinin üstünde kullanılan ürün,  kendine has aromasıyla dikkat çekiyor. Fırın yemeklerinin üzerinde de çıtır doku sağlaması amacıyla kullanılan ekmek kırıntısı buğday unu, nişasta, maya, tuz ve şeker kullanılarak hazırlanıyor. Esma Ana Panko Ekmek Kırıntısı'nı baharatlarla zenginleştirerek sıra dışı lezzetler yaratabilirsiniz. Panelemek istediğiniz gıdayı, un, tuz ve baharata bulayıp çırpılmış yumurtanın içine batırabilir ve her tarafına Panko ekmek kırıntısı serpiştirebilirsiniz. Tavada ya da fritözde bol yağ içinde hazırladığınız ürünü tavada kızartarak muhteşem lezzetlere imzanızı atabilirsiniz.

Bu site, Bulut Web Site Web Tasarım Sistemi kullanmaktadır.
Şimdi Ara Canlı Yardım
Yeni Lezzet